Bridal Photography (+freelance female wedding photographer+)

By: Norazlina Abdol Gani

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
[<<  <  1  2  3  4  [5]  6  7  8  9  10  11  12  13  14  15  >  >>]    [Archive]
Tuesday, 16-Sep-2008 00:00 Email | Share | | Bookmark
Engagement...natasha+hakimi@sek 8 shah alam



Tarikh : 2 Aug 2008
Tempat : Sek 8 Shah Alam
Majlis : Pertunangan
Photographer : Azlina
art&design : Azlina

Huhuhu..akhirnye siap jugak gmbo mjlis tunang si tasha & hakimi nih. Hope that both of u will satisfy ngan hasil keje kak ina ye. Anyway, semoga both of u gembira selalu walaupun si hakimi ni berada jauh di perantauan..


Thursday, 4-Sep-2008 08:05 Email | Share | | Bookmark
Gambar2 yang ......++++



Huhuhu....inilah gmbr2 pengantin n bakal pengantin yang belum sempat disiapkan lagi. Jadi, sempena dengan bulan posa ni, terpaksalah aku siapkannye jugak..hehehe. Buat pengantin n bakal pengantin diatas, inilah saja gmbr yang dapat di upload wat masa ni..nnti klau dah siap, leh tengok kat album puas2 ye..caucincau - kak ina photographer


Saturday, 5-Jul-2008 00:00 Email | Share | | Bookmark
The Reception : Wahyudi + Shafinaz @ Kluang JB



Selamat Pengantin Baru pd Shafin+Yudi. Maap byk2 coz lmbat update gmbar2 kat KLuang..
Shafin dah pun terbang ke Australia...tapi Yudi masih lagi di M'sia..huhuhu( sabar ye Yudi, nnti shafin akan blk jgk ke M'sia k..). Neway, take care to both of you...best dpt gi Kluang:-) to waheeda, ni lah gmbr2 yg k ina dpt upload, klau k ina free...nnti k ina upload lagi k






Sunday, 29-Jun-2008 00:00 Email | Share | | Bookmark
Persandingan Shafinaz+Wahyudi @ Teluk Gadong, Klang






Saturday, 28-Jun-2008 00:00 Email | Share | | Bookmark
Akad Nikah+Mlm Berinai Shafinaz+Wahyudi @ Teluk Gadong, Klang







[<<  <  1  2  3  4  [5]  6  7  8  9  10  11  12  13  14  15  >  >>]    [Archive]

© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net